Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Vil det medføre ekstra kostnader å bruke FordPass Connect-funksjoner når jeg reiser utenlands?

For å kunne bruke FordPass Connect* eller smarttelefonappene FordPass/FordPass Pro, må du ha en internettforbindelse på smarttelefonen. Undersøk med tjenesteleverandøren din for dataroamingkostnader dersom du bruker mobiltelefonen.

  • Det koster ingenting å bruke fjernstyrte funksjoner i FordPass Connect (for eksempel fjernstyrt start***, fjernstyrt låsing og opplåsing) de første ti årene etter registrering, verken hjemme eller i utlandet.
  • Den automatiske nødtelefonfunksjonen vår, eCall, vil aldri medføre ekstrakostnader. Denne funksjonen er gratis i hele kjøretøyets levetid. eCall ringer automatisk nødetatene etter en alvorlig ulykke. Det vil sende kjøretøyets plassering til nødetatene, noe som gjør det mulig for dem å kontakte kjøretøyet og sjekke om sjåføren er ved bevissthet eller ikke. Oppringingen starter når airbagen utløses eller drivstoffpumpebryteren deaktiveres. eCall vil fungere uten behov for å koble en smarttelefon til bilen. Et eCall kan også startes manuelt ved å trykke på SOS-knappen i takkonsollen. eCall er tilgjengelig i alle EU-markeder, men kun på utvalgte bilmodeller - snakk med den lokale Ford-forhandleren din for å finne ut mer.
  • Eventuelle Wi-Fi-hotspot4* -pakker som du har kjøpt, er underlagt vilkårene for Vodafone- eller Vodafone-partnerdata. Ta kontakt med den lokale leverandøren din for mer informasjon.

1- *FordPass Connect aktiverer tilkoblede tjenester og er tilgjengelig på utvalgte biler eller biler utstyrt med navigasjon. FordPass Connect aktiveres når bilen leveres. Du kan velge å melde deg på eller av ulike former for datadeling. Datadekning og -tjenester er ikke tilgjengelig overalt. Datakostnader kan påløpe. For tilkoblede biler gjelder FordPass og personvernretningslinjer, de er tilgjengelig på det lokale Ford-nettstedet ditt.

2 - **FordPass-appen er kompatibel med utvalgte smarttelefonplattformer og tilgjengelig via nedlasting. Avgifter for databruk kan påløpe.

3 - ***Fjernstart er kun tilgjengelig i biler med automatisk girkasse og er ikke tilgjengelig for Transit Custom PHEV.

 4*Wi-Fi-hotspot (opptil 4G LTE) inkluderer en gratis dataprøveperiode som begynner først når den aktiveres. Deretter kan datapakker kjøpes fra Vodafone eller en Vodafone-partner. Se nettstedet deres for detaljer rundt datapakkene deres. Få å dra nytte av den innebygde Wi-Fi-hotspotens kapasitet, forutsetter det at Ford-bilene kommer med riktig fastvare og at man har en dataplan. Datadekning og tjenester er ikke tilgjengelig overalt, og vilkårene for din dataplan, inkludert gjeldende melding- og datapriser, kan gjelde.

5*Live Traffic er gratis med FordPass Connect de første tolv månedene. Deretter påløper et abonnementsgebyr.

6*Lokal fareinformasjon er en abonnementstjeneste. Når du kjøper den nye Forden din, får du med ett års gratis prøveabonnement.

 

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.