Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Aktivering/deaktivering av FordPass Connect

Hvis bilen er utstyrt med et FordPass Connect-modem, kan man velge å aktivere eller deaktivere FordPass Connect-funksjonene med unntak av eCall* der det er tilgjengelig.

Ford Pass Connect-funksjonene inkluderer trafikkinformasjon i sanntid (LiveTraffic), Wi-Fi-hotspot, finne bilens posisjon, status- og tilstand. Deaktivering betyr at bilen vil være "offline", og ikke kan sende eller motta data. Ved en eventuell aktivering, kobles bilen "online" igjen for å kunne sende og motta data. eCall-funksjonen er alltid tilgjengelig i tilfelle det skulle skje en ulykke.

Du finner mer informasjon i artikkelen: eCall-funksjon

Hvis kunden ønsker å aktivere eller å deaktivere, må han/hun følge disse trinnene:
Trinn 1: Kontroller om bilen har et FordPass Connect-modem:

 1. Gå til bilen
 2. Trykk på Innstillinger
 3. Finn FordPass Connect-knappen (hvis den ikke vises, er ikke bilen utstyrt med et innebygd modem)

Hvis det finnes et innebygd FordPass Connect-modem, og kunden har bestemt seg for å aktivere eller deaktivere FordPass Connect, kan han/hun bruke FordPass-appen til å kontakte FordPass-guidene og be om en FordPass Connect-deaktivering eller aktivering via e-post. Det er også mulig å sende en forespørsel per e-post til Fords kundeservice.

Trinn 2: Send en e-post med følgende informasjon om eieren av kjøretøyet:

 1. Navn (registrert i Ford-systemet)
 2. E-postadresse (registrert i Ford-systemet)
 3. Understellsnummer (VIN)
 4. ESN (serienummer til modemet)

Send eposten til fpnor@ford.com

Slik finner du ESN (serienummer til modemet):

 1. Trykk på Innstillinger
 2. Finn og trykk på Generelt
 3. Finn og trykk på Om
 4. Finn og noter deg ESN

Dersom personen som har kontaktet Ford ikke er eieren av bilen, må han/hun fremvise en kopi av vognkort som legitimasjon.

*hvis utstyrt

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.