Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Hvordan kjøper jeg ytterligere data når den gratis Wi-Fi Hotspot-prøveperioden min utløper?

For å fortsette å bruke Wi-FiHotspot* etter at den gratis prøveperioden din utløper, må du kjøpe flere datapakker. Bare logg inn på partnerens nettsted ved å klikke på «Bil- Hotspot» i FordPass-appen, eller bruk mobildataene dine mens du sitter i bilen, eller bruk en annen Wi-Fi-tilkobling for å kjøpe en ny datapakke.

Når du er logget inn i portalen, går du til «Min plan og bruk» og velger deretter datapakken du ønsker å kjøpe, og din foretrukne betalingsmåte. Vær klar over at den kjøpte datapakken kanskje ikke aktiveres umidellbart.

Når du kjøper data for Wi-Fi-hotspot*, kjøper du datapakker, og ikke et løpende abonnement. Pakkene utløper når dataene tar slutt eller når de når tidsbegrensningen sin. Hvis du selger bilen din mens du har en aktiv pakke, kan du enkelt overføre gjenværende data til et annet Ford-kjøretøy. Du kan ikke overføre data til en bil som ikke er en Ford.


 * Wi-Fi-hotspot (opptil 4G LTE) inkluderer en gratis dataprøveperiode som begynner først når den aktiveres. Deretter kan datapakker kjøpes fra Vodafone eller en Vodafone-partner. Se nettstedet deres for detaljer rundt datapakkene deres. Få å dra nytte av den innebygde Wi-Fi-hotspotens kapasitet, forutsetter det at Ford-bilene kommer med riktig fastvare og at man har en dataplan. Datadekning og tjenester er ikke tilgjengelig overalt, og vilkårene for din dataplan, inkludert gjeldende melding- og datapriser, kan gjelde.

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.