Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Kan jeg kontrollere når jeg deler stedsdata?

Du har full kontroll over når FordPass Connect* bruker posisjonen din til å levere visse tjenester. Hvis du har slått av stedsdeling, vil den bare overstyres hvis bilen din er utstyrt med eCall, (tilgjengelig på utvalgte modeller) og denne funksjonaliteten utløses kun ved en alvorlig ulykke. I denne nødssituasjonen vil posisjonen din kommuniseres til nødetatene på linje med loven i EU.

* FordPass Connect aktiverer tilkoblede tjenester og er tilgjengelig på utvalgte biler eller biler utstyrt med navigasjon. FordPass Connect aktiveres når bilen leveres. Du kan velge å melde deg på eller av ulike former for datadeling. Datadekning og -tjenester er ikke tilgjengelig overalt. Datakostnader kan påløpe. For tilkoblede biler gjelder FordPass og personvernretningslinjer, de er tilgjengelig på det lokale Ford-nettstedet ditt. 

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.