Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Hvordan blir FordPass Connect™ aktivert med smarttelefonen min?

Du kan aktivere FordPass Connect* fra Hjem-delen av enten FordPass- eller FordPass Pro-appene. Etterpå må du bekrefte aktiveringen ved hjelp av berøringsskjermen i bilen. 

Hvis du kjøpte en bruktbil med FordPass Connect* fra en privat selger, må du sørge for å utføre en full tilbakestilling av systemet og deretter opprette en FordPass-konto i appen, eller logge inn med en eksisterende konto. 


*FordPass Connect aktiverer tilkoblede tjenester og er tilgjengelig på utvalgte biler eller biler utstyrt med navigasjon. FordPass Connect aktiveres når bilen leveres. Du kan velge å melde deg på eller av ulike former for datadeling. Datadekning og -tjenester er ikke tilgjengelig overalt. Datakostnader kan påløpe. For tilkoblede biler gjelder FordPass og personvernretningslinjer, de er tilgjengelig på det lokale Ford-nettstedet ditt.

 

 

 

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.