Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Hva er fordelene med FordPass Connect, sammenlignet med å bruke datatilgang fra mobilen for Sanntidstrafikk?

Sanntidstrafikk* sender oppdatert og presis trafikkinformasjon direkte til bilens navigasjonssystem. Trafikkflyt og hendelser, for eksempel ulykker og veiarbeid, overvåkes døgnet rundt, syv dager i uken. Alle de tilknyttede datakostnadene dekkes av kundenes FordPass Connect** -abonnement, slik at du ikke trenger å bruke mobil-tilkobling.

* Live Traffic er gratis med FordPass Connect de første tolv månedene. Deretter påløper et abonnementsgebyr.

** FordPass Connect aktiverer tilkoblede tjenester og er tilgjengelig utvalgte biler eller biler utstyrt med navigasjon. FordPass Connect aktiveres når bilen leveres. Du kan velge å melde deg eller av ulike former for datadeling. Datadekning og -tjenester er ikke tilgjengelig overalt. Datakostnader kan påløpe. For tilkoblede biler gjelder FordPass og personvernretningslinjer, de er tilgjengelig det lokale Ford-nettstedet ditt

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.