Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Hva er et FordPass-abonnement?

Et FordPass-abonnement er en betalt tjeneste for førsteklasses digitale produkter, tilgjengelig for kvalifiserte Ford-tilkoblede biler. Gjennom noen av FordPass-abonnementene våre tilbyr vi en periode med gratis tilgang når du kjøper et kvalifisert Ford-tilkoblet kjøretøy.

Vær oppmerksom på at vi aldri omgjør den gratis prøveperiode til et betalt abonnement automatisk. I stedet kontakter vi deg når det nærmer seg slutten av den gratis prøveperioden din og lar deg bestemme om du vil fornye.

1- *FordPass Connect aktiverer tilkoblede tjenester og er tilgjengelig på utvalgte biler eller biler utstyrt med navigasjon. FordPass Connect aktiveres når bilen leveres. Du kan velge å melde deg på eller av ulike former for datadeling. Datadekning og -tjenester er ikke tilgjengelig overalt. Datakostnader kan påløpe. For tilkoblede biler gjelder FordPass og personvernretningslinjer, de er tilgjengelig på det lokale Ford-nettstedet ditt.

2 - **FordPass-appen er kompatibel med utvalgte smarttelefonplattformer og tilgjengelig via nedlasting. Avgifter for databruk kan påløpe.

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.