Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Blir FordPass™*-abonnementet mitt automatisk kansellert hvis jeg selger bilen min?

Siden vi kanskje ikke er klar over om du har solgt bilen din, er det ditt eget ansvar å kansellere FordPass-abonnementet ditt.

Den enkleste måten å gjøre dette på, er ved å utføre en full tilbakestilling via SYNC-innstillingene i bilen. 48 timer etter at hovedtilbakestillingen er fullført, vil vi kansellere eventuelle eksisterende abonnementer på kontoen.
Alternativt så kan du også avslutte abonnementet ved å logge på Ford-kontoen din på nettet og enkelt velge ditt aktive abonnement og deretter «kansellere abonnementet».

Hvis du selger kjøretøyet ditt før den gratis prøveperioden er over, vil saldoen på din gratis prøveperiode med FordPass overføres til den nye eieren.

*FordPass-appen er kompatibel med utvalgte smarttelefonplattformer og tilgjengelig via nedlasting. Avgifter for databruk kan påløpe.

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.