Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Hva er Adaptive Front Lighting System?

Det adaptive frontlyssystemet optimaliserer bilens lyskastermønster slik at det passer til spesifikke kjøreforhold. For eksempel ved kjøring på motorvei, i by eller på landevei, samt ved parkering og kjøring i svinger. I tillegg til standard fjernlys og nærlys, bruker systemet også følgende moduser:

Nærlys på motorvei

Denne modusen hever sperrelinjen og legger til mer lys i svingen for å øke forutsigbarheten ved hastigheter over 110 km/t (70 mph).

Example of motorway low-beam light

Nærlys for bybruk

Denne modusen har en lavere avskjæringslinje og mer lys i forgrunnen for å fokusere på det nære ved hastigheter under 40 km/t.

Example of city low-beam light

Statisk bøyende lys

Denne modusen gir et enkelt strålemønster på utsiden av nærlyset for å oppnå optimal belysning av veien i henhold til rattvinkelen.

Example of static bending light

Lys for all slags vær

Denne modusen supplerer nærlyset med ekstra belysning foran og på sidene av bilen.

Example of all-weather light

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.