Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Elektronisk stabilitetskontroll

Elektronisk stabilitetskontroll (ESP) benytter en rekke teknologier som er utviklet for å gi deg bedre kontroll over bilen, og sørger for at du er trygg. Bilen har for eksempel sensorer som kontinuerlig overvåker hastigheten til de individuelle hjulene, bilens vinkel og retning samt styringsvinkel. Dersom du må styre hardt til venstre eller høyre, for eksempel for å hindre sammenstøt, vil ESP balansere bremsekraften nøyaktig mellom hvert hjul og kan også redusere motorkraften. Dette bidrar til å motvirke under- og overstyring, og gjør bilen din mer stabil og lettere å kontrollere. ESP og antispinnkontroll kan også minske risikoen for hjulspinn på våte eller isete forhold.

 

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.