Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Hva er Delivery Assist?

Leveringssjåfører kan gjøre opptil 150 stopp per dag. Delivery Assist bidrar til å effektivisere hver levering ved å automatisere deler av prosessen for å spare tid og øke sikkerheten. Når leveringsassistenten er aktivert, aktiveres den når sjåføren setter bilen i Park. Bilen slår automatisk på varsellysene, lukker alle åpne vinduer og låser døren når sjåføren forlater bilen. Når sjåføren kommer tilbake, kan han/hun gå inn i bilen og starte den nøkkelfritt. Varsellysene slås av og vinduene går tilbake til sin forrige posisjon.

Merk: Førerassistansefunksjonene er et supplement og erstatter ikke førerens oppmerksomhet, dømmekraft og behov for å kontrollere bilen. De erstatter ikke sikker kjøring. Se instruksjonsboken for mer informasjon og begrensninger.

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.