Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Ford Assistanse

Nødhjelp til enhver tid

Ford Assistanse er nødhjelps-, reparasjons- og redningsassistanse som hjelper deg hjem eller hvor som helst i Europa, hver dag året rundt. Forutsetter serviceettersyn utført hos en Ford-Forhandler i Norge.

Hver eneste nye Ford personbil og nyttekjøretøy kommer med ett års gratis Ford Assistanse. Opp til ni personer er dekket.

Slik virker det

Hvis bilen din havarerer, ringer du Ford Assistanse. Vi sørger for at noen kommer til deg snarest mulig.

Hvis vi ikke er i stand til løse problemet der og da, kan vi hjelpe deg på andre måter, som å tilby deg lånebil, dekke kostnadene for alternativ transport til ditt bestemmelsessted, eller til og med dekke hotellovernatting for deg og dine passasjerer.

 

Hva er inkludert?

Hvis reparasjonen ikke kan utføres samme dag, har du valget mellom:

  • Bruk av lånebil i maksimalt to arbeidsdager
  • Torgreise (på første klasse) for reisen videre
  • Flybillett på økonomiklasse, dersom togreisen overstiger seks timer
  • Maksimalt tre netter på hotell mens reparasjonen utføres, opp til 800 kr (ekskl. MVA, inkl frokost) per person per natt (noe som kun gjelder hvis havariet skjer mer enn 80 km fra hjemmet ditt)
  • Hjemtransport av bilen din hvis du havarerer i utlandet og reparasjonstiden er lenger enn fem kalenderdager

Ford Assistanse er tilgjengelig for alle nye Ford-kjøretøy fra første gangs registreringsdato frem til neste foreskrevne service. (For informasjon om din bils serviceintervaller henvises til instruksjonsboken.)

Hvis du havarer i Norge, ringer du 800 56 105

Serviceaktivert veihjelp

Gratis europeisk veihjelp ved hver foreskrevne rutineservice

Regelmessig vedlikehold av din Ford er ikke bare viktig for bilen, det er også viktig for deg. Hver eneste service hos en Ford-forhandler eller Ford-autorisert verksted er inkludert gratis Ford veihjelp og assistanse over hele Europa. Gyldig fra servicedatoen og til neste foreskrevne service.

Hvis du havarerer i et annet europeisk land, ringer du: +47 21 52 37 66

 

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.