Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Multikonturseter med Aktiv Massasje

Seter som gir ekstra støtte ... og som kan gi deg massasje

Et multikontursete med aktiv massasje er muligens det smarteste setet du noen gang kommer til å sitte i. Det kan justeres på 10 måter for å skape en mer personlig tilpasning og byr på varme- og kjølefunksjoner for ytterligere komfort. 

Men – som navnet sier – er det massasjefunksjonen som er det beste. Elleve myke bevegelige puter gir deg en spa-lignende massasje mens du kjører. Disse skånsomme massasjebevegelsene vil ikke ødelegge konsentrasjonen din, men heller sørge for at du er mer avslappet enn vanlig når du er fremme ved reisens mål. Dette støttes av leger (involvert i utformingen av setet) som fant ut at muskelspenningen ble redusert med opptil 60 %. Derfor ble vi ikke overrasket over at fire av fem personer opplevde Multikontursetene mer komfortable enn standardsetene.

 

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.