Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Ford og B&O

Nå Kommer Musikken Virkelig Til Å Bevege Deg.

En velvalgt spilleliste kan gjøre stor forskjell når du er ute og kjører. Spesielt hvis du hører den på et ekte HiFi-anlegg. Det nye samarbeidet vårt med B&O gir deg en suveren lydopplevelse på hele kjøreturen.

Trykk play for et perfekt samarbeid

Samarbeidet mellom Ford og B&O er et naturlig valg for begge parter, som er lidenskapelig opptatt av å utvikle geniale og innovative produkter som inspirerer til frihet og bevegelse. Sammen gir Ford og B&O en unik kjøreopplevels og bringer musikkens kraft til sjåfører og passasjerer i hele verden.

Med en rik 90 år gammel arv, leverer Bang & Olufsens lydprodukter lydkvalitet uten kompomiss,med presisjon og ikonisk design, som intuitivt blir en del av brukernes liv – enten de er hjemme eller på veien.

Ta en kjøretur. La musikken bli med deg. 

B&Os lydløsninger av høy kvalitet er spesielt tilpasset hver enkelt Ford-modell, for å sikre at alle i bilen kan glede seg over den samme altomsluttende lydopplevelsen. Å kjøre en Ford med B&O er en mer følelsesmessig opplevelse.

 

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.