Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Ford Credit: Hva gjør jeg når jeg skal levere tilbake leasing/leiebilen?

I de fleste tilfeller avsluttes leie-/leasingavtalen ved at du leverer bilen tilbake til den forhandleren du fikk den utlevert fra. Sørg for å gå over bilen samtidig med tilbakelevering slik at du får notert at alle ting som skal følge med er tilbakelevert (for eksempel vinterdekk, ekstranøkkel), samt noter eventuelle skader. Be om bekreftet kopi av statusrapporten fra forhandler slik at man unngår senere uklarheter. Er det ikke unormal slitasje/skader eller bilen ikke har gått lenger enn du skal så er du ferdig med avtalen og kan ta ut en ny Ford. Det finnes noen avtaler som avviker fra dette, i de tilfeller vil du kunne få informasjon ved direkte henvendelse til vår kundeservice.
Bilen skal være tømt for private eiendeler, rengjort ut- og innvendig, samt at alt utstyr som ble levert med bilen skal følge med ved innlevering. Videre skal alle medfølgende dekk ha en mønsterdybde på minimum 3mm.

 

 

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.