Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Dekktrykkovervåkingssystem (TPMS)

Dekktrykkovervåkingssystemet eller TPMS overvåker konstant trykket i all fire dekkene og varsler hvis det er merkbart for lite trykk i noen av dekkene.

Slik fungerer det: - Følere som er montert på ventilstammene avleser trykket i dekkene og overfører dataene til instrumentpanelet. Hvis trykket i noen av dekkene er merkbart lavt, slår systemet på en varsellampe.

Det er viktig at du kontrollerer trykket og fyller dekket til riktig nivå. Dette finner du på dekktrykketiketten. Mens TPMS holder løpende kontroll med dekkene, bør du også sjekke dem selv minst én gang i måneden og før lengre turer.

Vær oppmerksom på at hvis TPMS ikke fungerer riktig eller hvis du bruker reservehjulet, blinker varsellampen for lavt dekktrykk i ett minutt før den slukkes.

Tilleggsinformasjon

Hvordan sjekker du dekktrykket?

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.